U kunt voor meer informatie en/of een offerte contact opnemen met Rogo handelsonderneming. Machines, gereedschappen en werkplaats | RoGo Groentechniek
  • 0599-333235
  • info@rogohandelsonderneming.nl
  • Voor ondernemers
  • Particulier

Over ons

Uw adres voor techniek voor tuin,
park, bos, werkplaats en schuur

In de RoGo-winkel in Onstwedde kunt u terecht voor (bijna) alles voor tuin, park, bos, werkplaats en schuur. U vindt bij ons een zeer breed assortiment. In onze werkplaats kunt u terecht voor uitstekende service en vakkundige reparaties. Voor NEN- en ISO-keuringen van gereedschappen kunt u terecht bij de gecertificeerde keurmeester van RoGo.

Supersnelle levering

Wij onderscheiden ons in supersnelle levering. Vandaag besteld is morgenochtend leverbaar. Dankzij uitstekende samenwerking en afspraken met onze leveranciers, kunt u bij ons terecht voor razendsnelle levering uit een assortiment van meer dan vijf miljoen (!) producten. Wij kennen het assortiment en adviseren u graag.

Vakmanschap in reparatie en onderhoud

Onze werkplaats onderscheidt zich in vakmanschap. Onze monteurs hebben brede kennis van diverse technische vakgebieden. Zo bieden zij maximale kwaliteit en service aan onze klanten. U kunt in onze werkplaats terecht voor reparaties en onderhoud aan alle merken tuin-, park- en bosmachines.